Nordskolen

• sule@langelandkommune.dk
    Hanne Nielsen den 07-12-2018
    Jul på Nordskolen

På torsdag afholder forældreforeningen julefest fra 16-18, vi håber at se så mange som muligt.
    Er der elever, som har behov for at opholde sig på skolen fra 14-16 denne dag, kan man skrive til Hanne, så sørger vi for at hygge sammen med dem.
    Kan forældre først komme efter 16 til julefesten, sørger vi gerne for at tage dem med til fest indtil forældrene kan komme. Ønsker man, at benytte sig af dette, skal man ligeledes kontakte Hanne.
    Husk at købe billet til julefesten, det koster 20 kr for børn såvel som voksne.

Selve skoledagen torsdag bliver lidt anderledes i nogle lektioner på grund af lucia og julefest, vi guider eleverne igennem dagen. 4-5 skal dog stadig have idræt, de skal til skydning i Lohals. OBS idrætstøj er ikke nødvendigt til skydning.

Om fredagen er Lucia holdet afsted på Stigtebo og i Hou Brugs, god tur. Valgholdene slutter fredagen af med julemiddag, se nærmere i ugeplanen.

• Hanne Nielsen den 30-11-2018
    December på Nordskolen

I dag har vi skudt julen i gang med en fantastisk klippedag. Der har været en masse glade børn og voksne som har gjort deres yderste til at skolen nu er iklædt sit smukkeste juletøj.

I december skal 3. klasse til badmintonstævne den 4/12. Den 6/12 skal 0-3 klasse på julebesøg på museet i Rudkøbing. 11/12 er 0-1 klasse inviteret med i gymnastiksalen og se juleteater sammen med Nordstjernen.
    Luciadag den 13/12 starter vi med luciaoptog på skolen, de går efterfølgende lucia i Brugsen i Snøde. Dagen bliver også anderledes dag for de elever der er på skolen, for der skal gøres klar til julefest om eftermiddagen. Husk at købe billet.
    Lucia skal ud af huset igen om fredagen, hvor de besøger Stigtebo og Brugsen i Hou.
    Når ferien rigtig nærmer sig sætter vi slutspurten ind med en gammeldags juledag onsdag den 19/12, der skal spilles spil, bages og julehygges. Ipad og telefon bliver lagt væk hele dagen. Torsdag er der juleafslutning, hvor alle går i kirke klokken 11 og herefter ønsker vi glædelig jul.

Nærmere info og tider kommer ud efterhånden som vi nærmer os dagene.
    Glædelig december hilsen Nordskolen

HN den 30-11-2018
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Juleklippedag