Nordskolen

• JW: 29650576 Skole: 30561426
  • jewi@langelandkommune.dk
    Karina Lund Jørgensen den 08-03-2018

Kære forældre og elever i de langelandske folkeskoler

De langelandske skoler er digitale, og det er derfor vigtigt, at alle elever har adgang til opdateret, sikkert og læringsoptimeret udstyr. Samtidig har vi et ønske om, at der skal være lige læringsforudsætninger for alle børn på Langeland.

Det er os derfor en glæde, at kunne fortælle, at man på mødet i Lærings-, social- og kulturudvalget d. 27/2-18 har besluttet, at Kommunen fra skoleåret 2018/19, vil komme til at udlevere digitale enheder til alle elever, således at man fremadrettet ikke selv skal medbringe digitalt udstyr. Der vil fremover blive udleveret iPads fra første til tredje klasse og Chromebooks fra fjerde til tiende klasse. Med andre ord vil der blive udleveret  enheder til eleverne, så alle har de samme gode læringsforudsætninger, hvilket samtidig giver  det pædagogiske personale bedre vilkår, i forhold til at kunne forberede undervisningen, uden at skulle tænke på, hvilke enheder eleverne har med.

Lone Bjerregaard
    Centerchef læring og trivsel